Marka të Regjistruara

Reputacioni nuk mund të blihet me para.

Mund të krijohet me punë dhe përkushtim për vite të tëra dhe shkatërrimi mund të ndodhë në disa sekonda. Për të mbrojtur mundin tonë të shpërndarë ndër vite edhe nga ana ligjore, realizuam regjistrimin e markave me anë të BeeWise. Nëse përballeni me imitime, ju lutemi na njoftoni, që të fillojmë proçedurat ligjore.Marka Water.al® me numër 20317