Oferta

Në këtë faqe mund të gjeni informacion mbi mundësitë që ofron Water.al® dhe të cilat përditësohen rregullisht. Për të mos i humbur këto oferta, ashtu siç mund t'a vizitoni këtë faqe rregullisht keni dhe mundësinë e regjistrimit në listat njoftuese në whatsapp, telegram dhe email.

  1. Për t'u regjistruar në listën e email dërgoni email në adresën me titull "abonohem".
  2. Për t'u regjistruar në listën e njoftimeve në whatsapp regjistroni numrin +355-67-3336666 në telefonin tuaj si Water Al dhe dërgoni mesazh në këtë numër në formën "abonohem". Për të marrë njoftimet nga whatsapp ky numër duhet të jetë i regjistruar në telefonin tuaj.
  3. Për të marrë njoftimet tona në Telegram anëtarësohuni në kanalin Water.al në telegram.
Broke me Filtër


2.000 Lek + TVSH
Broke e cila mund të japë 2-5 litra ujë të pijshëm në ditë. Pronësia e aparatit është e klientit.

Për cilin lloj uji rekomandohet?

Për çdo lloj uji i cili nuk është i kontaminuar.

Në cilat ambiente rekomandohet?
Sistem Zbutjeje Tandem


1.200 Euro + TVSH
Zbutës i cili mund të përdoret për zbutjen e ujit dhe në varësi të fortësisë së ujit që hyn, mund të japë 5-10 m3 në ditë ujë të butë pa ndërprerje. Pronësia e pajisjes është e klientit.

Në cilin lloj uji rekomandohet?

Mund të përdoret në të gjithë llojet e ujërave të ëmbla.

Në cilat ambiente rekomandohet?
Osmozë e Kundërt dhe Aparat Uji me Qira


4.000 Lek + TVSH / Muaj
Përfshin instalimin e një sistemi osmoze të kunndërt e cila mund të prodhojë disa qindra litra ujë të pijshëm në ditë, mirëmbajtjen periodike dhe një aparat uji. Instalimi dhe ndërrimi i filtrave janë të përfshira në çmim. Pronësia e pajisjes i përket Water.al.

Në cilin lloj uji rekomandohet?

Rekomandohet në ambientet të cilat furnizohen nga uji i cili rri në depozita uji pas nga furnizimit nga rrjeti i ujit të bashkisë. Edhe pse në rrjetin e ujit të bashkisë ka pak baltë, gjendja mund të ketë ndryshueshmëri për sa i përket substancave si, plumbi apo arseniku. Uji që rri në depozitë do të prodhojë baktere. Për të minimizuar të dy rreziqet osmoza e kundërt është e dobishme. Eshtë e mundur që sistemi të lidhet me ekspresin e kafesë dhe me makinerinë e akullit.

Në cilat ambiente rekomandohet?
Sistem me Qira, Osmozë e Kundërt, Zbutës, Ultraviolet


12.000 Lek + TVSH / Muaj
Përfshin sterilizimin dhe zbutjen e disa mijëra litrave ujë në ditë dhe prodhimin e disa qindra litrave uji të pijshëm në ditë. Instalimi ndërrimi i filtrave dhe kripa e rigjenerimit janë të përfshira në çmim. Pronësia mbi pajisjet i takon Water.al.

Në cilin lloj uji rekomandohet?


Rekomandohet në ambientet ku përdoret ujë rrjeti apo dhe ujë pusi.

Në cilat ambiente rekomandohet?
Kontaktoni me Water.al® për të marrë informacion në lidhje me ofertat dhe shërbimet e tjera dhe për zhvillimin e projekteve të përshtatshëm sipas nevojave tuaja.